diumenge, 3 de novembre del 2019

SETENA SETMANA


Aquesta setmana ha sigut  diferent ja que el dilluns vam començar amb les presentacions dels treballs dels distints agents culturals, els quals podem classificar en públics, privats i sense ànim de lucre.

De públics hem vist la casa de la cultura i el auditori pertanyents a l’Ajuntament de Burjassot que tenen com a objectiu fomentar la cultura a través de l'educació, participació i integració. En quant als agents privats hem vist La Societat Lírica i Musical de Benissa que promouen una de les manifestacions culturals principals al poble valencià i la companyia de Teatre de Russafa. Finalment, sense ànim de lucre hem vist el col·lectiu cultural El Ganxo de Benigànim, que es dedica a la conservació del patrimoni del poble valencià realitzant activitats per a la promoció de la cultura i de la nostra llengua. També vam vore el Centre cultural de Sankofa, que es dediquen a realitzar activitats per a tot el públic amb la finalitat de promoure l'intercanvi cultural. 

El dimecres vam fer teatre amb una sessió diferent a les anteriors, en la que vam tractar coma punt central de la sessió la poesia feminista.

El dijous vam dedicar les dos hores de sessió a fer un examen.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada