dimarts, 22 d’octubre del 2019

ÚLTIM CONCERT DE ZOO

Bona vesprada.

Hui vaig a parlar de música. Per a mi la música es cultura, es un símbol identitari. Moltes vegades, només escoltant unes notes podem saber de quina part del món es eixa banda sonora. 
El passat divendres vaig anar a la Plaça de Bous de València per viure l'últim concert fins al 2021 d'un grup valencià que ve des de Gandia, del grup ZOO. Aquest grup ha recorregut Catalunya i el País Valencià de Nord a Sud esgotant entrades i fent gaudir a milers de persones en festivals. Es un dels grups més coneguts en el panorama actual de música en la nostra llengua seguint els passos dels pioners com Obrint Pas o La Gossa Sorda. 
ZOO parla de les injustícies, il·legalitats, corrupció i tot allò que defineix al nostre poble. Crec que es una forma de fer cultura, no només per la música, sinó perquè la forma de pensar i defensar també es fer cultura. 
Per a mi era especial parlar d'aquest concert perquè es un grup que m'agrada molt i amés va ser realitzat a una Plaça de Bous i com va dir una volta el cantant de Txarango "Que bonic es fer música i emocionar de forma tan meravellosa deixant enrrere allò que molts consideren art i no es més que gaudir del patiment animal". També va ser molt especial, perquè es va fer menció a totes aquelles persones que com el cantant del grup, van sortir eixa mateixa vesprada als carrers de la nostra ciutat per donar suport a tots i totes les catalanes que estan patint agressions per part dels cossos de seguretat, per donar suport a tots aquells que son silenciats per voler gaudir del seu dret a una manifestació democràtica i per donar suport als presos polítics. Crec que va ser una nit molt emocionant on tots teniem els sentiments a flor de pell. 

Concert complet de ZOO a València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada