diumenge, 27 d’octubre del 2019

SISENA SETMANA

Aquesta setmana ha segut diferent a la resta. Hem tingut una xarrada i una sortida fora de classe.

El dilluns, Noemí, una estudiant de Mèxic que ha estat venint a classe d'animació i Gestió cultural per preparar el seu treball de final de curs allà a Mèxic ens ha donat una xarrada sobre el seu projecte. El projecte es sobre l'estudi de Paulo Freire i la Pedagogia Eròtica.

  • Paulo Freire va ser un dels més grans i més significatius pedagogs del segle XX. Fou un educador i expert en temes d'educació, d'origen brasiler. Va ser emigrant, empresonat i exiliat per les seves idees educatives. 
  • La Pedagogia Eròtica es tracta de poder saber qui som, saber de nosaltres i perquè actuem d'una o altra forma. Tots tenim formes d'afrontar les adversitats d'una forma positiva o negativa, i això es el que estudia la pedagogia Eròtica igual que les relaciones interpersonals. 
M'ha paregut una xarrada interessant i curiosa ja que no jo sabia qui era Freire ni de que anava aquest estudi. També m'ha paregut interessant pel fet de que la xarrada fora per part de Noemí. També hem jugat a un joc tradicional mexicà que es diu ''LOTERIA'' i es semblant al Bingo però en aquest cas no son numeros sinó dibuixos. I també ens ha portat llepolies d'allà. 


El dimecres vam fer la primera sortida del curs, vam anar a la Casa Cultural del poble de Xirivella. Em va semblar molt interessant ja vam poder saber quines activitats preparen e la casa de la cultura per si el dia de demà volem treballar o fer pràctiques allí. Ens varen explicar quins son els mitjans de difusió que utilitzen quan van a realitzar alguna activitat i ens van ensenyar la sala on fan diferents exposicions. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada